Overlaadstation Kollum

Oplevering: 
oktober, 2009

Marinus Bonnema en Reindert de Vries hebben in 2009 in samenwerking met Daniël Pijnacker het project Overlaadstation Kollum met beide handen aangegrepen. De opdrachtgever Gemeente Kollumerland stimuleert samenwerken tussen onderwijs en bedrijven. Allereerst hebben de heren gesprekken gevoerd met de gemeente om vervolgens aan de slag te gaan met de tekeningen, het bestek en de calculatie. Tijdens de realisatie van het werk hebben zij zich bezig gehouden met de bestellingen, planning en de projectadministratie. Naast natuurlijk het uitvoeren van de gehele klus.

Bij de afronding hebben de heren zich bezig gehouden met het berekenen van de hoeveelheden, termijnstaat, nacalculatie en de algehele oplevering. Uiteindelijk heeft er nog een eindevaluatie plaats gevonden. Met als onderwerpen; de voorbereiding, realisatie en de afronding.

Beide heren hebben een aantal geweldige leermomenten gehad. Daarbij is de gouden driehoek van onderwijs, opdrachtgever en bedrijf zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking hierin.

Opdrachtgever

Uitvoerder

Onderwijs